Performers 

 

Toos Ligtenberg,eigenaresse en oprichtster.

Toos werkt als actrice, theatermaker, zangeres en storyteller. In 2006 richtte ze samen met Leonie de Quelerij De Lichte kwelling Theater op om maatwerk-theater te maken voor overheden, zorg en onderwijs, later ook voor bedrijven. Daarbij verzorgt ze regelmatig het dagvoorzitterschap. Van 2009 - 2014 presenteerde ze voor RTV-Oost bedrijfsreportages en in 2011 speelde ze een vaste rol in de comedy Groote Markt 30. In 'De Wilde Deerne' van Stadsproducties Zwolle speelde ze in 2018 de rol van Barones. Ze is vaste actrice in de voorstelling 'Het Moet Niet Gekker Worden' van Piranha Theater, een voorstelling voor de politie-organisatie. Daarnaast schrijft Toos songs op maat, was ze vaste backing vocal bij The Backconer Boogieband en zong in diverse formaties. Als verteller treedt Toos regelmatig op op festivals en werkt ze als afstudeermentor voor de Vertel Academie. Samen met Peter Vader vertelt ze bevrijdingsverhalen in Zwolle onder projectnaam 'De Rambo van Quebec'.

 

 

                                                                      klik hier om meer te weten te komen over toos  

 

Ad-Just Bouwman

Ad-Just werkt als acteur, dagvoorzitter en comedian. Hij studeerde Musicaltheater en Theaterdocent aan de Hogeschool in Tilburg. In 2007 won hij de zoektocht naar een nieuw lid van het comedy-programma ‘De Lama’s’ van BNN, speelde in de musical ‘Soldaat van oranje’ en is hij Cor van Corendon. Sinds 2007 levert hij met zijn bedrijf ToAdjust maatwerkcomedy voor organisaties. Ad-Just is vindingrijk, schudt ieder type uit de mouw van zijn colbert, neemt doel en doelgroep serieus en het is buitengewoon  moeilijk niet om hem te lachen.


 

Ton Haas

Ton Haas is improvisatie-acteur pur sang. Zijn sterke intuïtie in combinatie met 25 jaar maatwerk-theater leveren voor bedrijven en organisaties, maakt dat hij inzicht in relaties tussen mensen en omzetten kan in een vlijmscherp theatraal beeld. Onder de naam Piranha Theater schreef en speelde hij samen met mede-oprichter en pianist Joost Van Der Knaap talloze voorstellingen, waarbij hij op humorvolle wijze publiek spiegelt en inzicht geeft. Ton schreef de voorstelling Het Moet Niet Gekker Worden, een voorstelling voor de politie-organisatie over werkstress en de invloed daarvan op het thuisfront. Een intense en zeer impactvolle voorstelling.

 Marco Van Duuren

Marco van Duuren is improvisatie-pianist. Naast dat hij veel improvisatie- (cabaret)voorstellingen van diverse perfomers begeleidt, geeft hij trainingen en workshops in improviserend zingen en musiceren. Marco is een veelgevraagd musicus onder improvisatie artiesten, omdat hij razendsnel schakelt tussen verschillende genres, een wandelende juke-box op piano is en precies weet en aanvoelt wat in improviseren nodig is.