Dagvoorzitterschap

 

 

Voor ieder congres, bijeenkomst, online, of hybride event of webinar, kunnen wij het dagvoorzitterschap voor onze rekening nemen, desgewenst in combinatie met een theatrale bijdrage. De dagvoorzitter verdiept zich in uw organisatie, de gelegenheid, achtergronden, eventuele keynote sprekers en het publiek.

 

Een dagvoorzitter van De Lichte Kwelling Theater kenmerkt zich door een luchtige stijl van spreken en humor in combinatie met kennis van zaken. Daarnaast zal een dagvoorzitter altijd op zoek gaan plenaire werkvormen die een bijdrage leveren aan doel en thema. Dagvoorzitters kunnen desgewenst podium interviews doen, in gesprek gaan met een zaal en plenaire discussies leiden.

 

Muzikaal dagvoorzitterschap

 

De Lichte Kwelling biedt de mogelijkheid het dagvoorzitterschap te combineren met muziek, door samen te werken met een pianist. De pianist speelt wanneer het publiek binnenkomt en voorziet tijdens alle momenten dat de dagvoorzitter speekt van sfeermuziek. Onze ervaring is  dat de combinatie van dagvoorzitter met een pianist een grote bijdrage kunnen leveren aan doel en rendement van een bijeenkomst.

 

Vertellend dagvoorzitterschap

 

Indien gewenst kan de dagvoorzitter de dag starten, of afsluiten met een korte vertelling, die het doel van de dag illustreert. Deze vertelling is een symbolische vertelling en op maat geschreven voor de bijeenkomst. Bewezen is dat beelden sterker werken om mensen iets duidelijk te maken, of om lastige materie te onthouden of begrijpen.

Toelichting?
Of heb je nog brandende vragen? 

vraag het snel

 

    

Twitter: "De presentatie was in handen van De Lichte Kwelling Theater en als vanouds genieten."