Muzikale samenvatting

Muzikale wrap-up

Een muzikale wrap-up is een ter plekke geschreven lied dat bijeenkomst, of een onderdeel daarvan samenvat. Een pianist/componist en zangeres/liedschrijver Toos Ligtenberg zijn tijdens de gehele bijeenkomst aanwezig om input te verzamelen, waarop zij melodie, sfeer en tekst af kunnen stemmen op de sfeer van het event. Aan het einde van het programma treden zij op en brengen hun muzikale wrap-up ten gehore. Een deel van het lied wordt geïmproviseerd: tijdens het optreden wordt het publiek gevraagd: "Wat mag niet ontbreken in een lied over deze dag?" De input wordt ter plekke omgezet in een couplet. Zo wordt het lied niet alleen een samenvatting van onze performers, maar ook van het publiek zelf. hieronder een link naar een filmpje van een muzikale wrap-up.

 

             https://youtu.be/2YBt_6p4Tyg           

 

 

Toos Ligtenberg & Marco Van Duuren

Muzikale samenvatting met storytelling

Het lied kan ingeleid worden door een kort verhaal, passend bij de organisatie of het event.

 

Lied op maat

Op basis van input vanuit de organisatie, wordt een lied geschreven door Toos Ligtenberg. Het lied kan worden gezongen tijdens het event, of van te voren worden opgenomen, zodat het ook tijdens online events kan worden uitgevoerd. Ook kan desgewenst een oefentrack worden gemaakt en het lied worden aangeleerd aan het personeel. 

 

Net als bij improvisatie-comedy en forumtheater, gaat aan deze vorm een uitgebreid gesprek met de opdrachtgever vooraf, om alvast beeld te krijgen van de organisatie, het programma, het thema en het publiek. Pas tijdens de dag zelf wordt het lied geschreven.

 

 

Ervaring

KLM Inflight Services, medewerkers-event, 2022

Vitens, managersdag 2019 en 2020

Achmea, Acturarissendag 2019 

Professionals in NAH 2018

 

 

 


Toelichting?
Of heb je nog brandende vragen? 

vraag het snel